BVOR-Demodagen 'Code Groen’

Overijssel (NL)
tot

De zustervereniging van Vlaco in Nederland BVOR, organiseert op woensdag 5 en donderdag 6 juni 2019 de BVOR-Demodagen ‘Code Groen’.

Dit keer is BVOR-lid Bruins & Kwast Biomass Management in Goor (Overijssel) gastlocatie. Het is de twaalfde keer dat dit succesvolle, tweejaarlijkse evenement wordt gehouden. 

Machines in bedrijf
Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde machines ook in bedrijf zijn. Exposanten demonstreren machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals shredders, chippers, omzetmachines en zeefmachines.  

U kunt zowel ’s ochtends als ’s middags deelnemen aan een rondleiding waarbij u de machines om beurten in actie ziet. Dankzij een koptelefoon kunt u de uitleg ondertussen goed volgen. 

Beurs
In de voormalige energiecentrale op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook vele andere exposanten die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, weegsystemen of milieu-adviezen.

Gratis toegankelijk
De BVOR-Demodagen zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Programma 5 en 6 juni 2019
09.00 uur            terrein open en ontvangst
10.00 uur            eerste demonstratieronde
12.30 uur            pauze
14.00 uur            tweede demonstratieronde
17.00 uur            afsluiting

 

Vlaco raadt haar leden -  én de sector -  van harte aan een kijkje te gaan nemen op dit inspirerende event, ... en dan het liefst op woensdag 5 juni ;-). 

Zo kan je de dag erop deelnemen aan het Vlaco-symposium  'Bioplastics in de biologische kringloop' in Haacht en rijg je op 48 uur heel wat interessante kennis en inspiratie aan elkaar, over thema's die de sector vandaag meer dan ooit bezighouden. 

Contactinfo

Adresgegevens BVOR Demodagen
Bruins & Kwast Biomass Management
Mossendamsdwarsweg 1a
7472 DB Goor

Vanaf de Provinciale weg is er bewegwijzering naar de parkeerplaats voor de Demodagen, gelegen aan de achterzijde van Bruins & Kwast.

Meer informatie over de BVOR-Demodagen vindt u op www.bvor.nl.