Agro-Energiek zet deuren open, mét Vlaco, op za. 21 april

Op 21 april neemt Agro-Energiek bvba deel aan ‘Open Zomergem’, een initiatief georganiseerd door ZOZ (Zelfstandige Ondernemers Zomergem) waarbij de plaatselijke bedrijven hun deuren openzetten voor de inwoners van Zomergem én buurgemeenten. Een open bedrijvendag op lokaal niveau dus. Een twintigtal winkels en bedrijven nemen deel.

Agro-Energiek opent haar deuren om de vergistingsactiviteit, en in ruimer kader de verwerkingssector van organisch-biologisch afval, in de kijker te zetten. Tegelijkertijd krijgen de bezoekers de kans een kijkje te nemen achter de schermen van de biogasinstallatie van Agro-Energiek en kennis te maken met de eindproducten. Recent ontwikkelde Agro-Energiek overigens een nieuw product – gedroogd digestaat geschikt voor particulier gebruik ‘OrganoPlus’.

Vlaco vzw ondersteunt dit fijne initiatief heel graag en zal ook aanwezig zijn met een infostand, waar we maatbekers uitdelen die het gemakkelijk maken de gedroogde digestaatkorrels te doseren. Het motto: ‘Uw perfecte maat voor ons gedroogd digestaat’. Daarnaast zal er ook een heerlijk Vlaco-foodstandje te vinden zijn, proef er dus zeker ook onze superlekkere hapjes, gemaakt van restjes!