Feest! 20 jaar ThuisKringlopen (slotevent)

20 jaar thuiskringlopen slotevent

In 2018 was het Team Thuiskringlopen van Vlaco 20 jaar bezig met sensibilisering rond de kringloop van keuken- en tuinresten thuis. Dat vieren we 4 maal, met telkens een opmerkelijk event. Ons 4de event vindt plaats op 18 februari in het Lamot-congrescentrum in Mechelen.  

De Thuiskringloop is een verhaal van vele helpers die we stuk voor stuk willen bedanken en blijven betrekken. De vrijwillige kringloopkrachten en het grote publiek konden al genieten van onze feestelijke aanpak tijdens de Radio-2-dag in Bokrijk op 1 mei, 40 jaar Comité Jean Pain in Londerzeel op 24 juni en de tuindagen van Beervelde van 12 tot 14 oktober. Een relaas lees je trouwens in de laatste KringloopZINe. 


Ons vierde event organiseren we speciaal voor jou! Je bent welkom op maandag 18 februari in het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot in Mechelen.

Kom te weten hoe het gedrag van de Vlaming ten aanzien van de kringloop thuis evolueerde en hoe je die kennis kan inzetten in je werkveld. Welke projecten doorstonden de tand des tijds … en misschien springt jouw project er wel uit? Kom de sfeer opsnuiven, proeven wat de dag én de toekomst te bieden heeft en krijg de smaak te pakken om de kringloop een warm hart toe te (blijven) dragen. Je ontvangt binnenkort een persoonlijke uitnodiging!