Folder ‘Voedselverlies? Lekker niet!’

Wereldwijd gaat 1/3de van het voedsel verloren. Dat is gigantisch veel. En dat terwijl bijna één miljard mensen chronisch honger lijden. Voedselverlies vindt plaats in de hele productieketen. Ook wij, de consumenten, verspillen mee. In de loop der jaren is het aandeel van voedsel in het totale  gezinsbudget kleiner geworden, maar de verspilling des te groter. Dat is slecht voor onze  portemonnee, maar vooral slecht voor het milieu.

Stop het voedselverlies … en begin bij jezelf. Start nu met slim plannen, aankopen, telen, koken en bewaren! Vlaco helpt je daar graag bij. Wie voedselverlies beperkt, helpt het milieu een handje … en helpt ons bij het sluiten van de biologische kringloop. 

Twee jaar geleden drukten we onze eerste brochure voedselverlies.  Ondertussen is ze goed op weg om – na de brochure thuiscomposteren – de meest bestelde brochure te worden. Onze visie indachtig dat brochures eerder bestemd zijn voor mensen die veel van een bepaald thema willen weten en dat folders eerder als teaser zijn bedoeld, werd het dus dringend tijd dat we naast de brochure ook een eigen drieluikfolder ‘Voedselverlies’ ontwerpen. 

Links