'Ik draag compost op handen'

Om de professionele verkoop van compost extra onder de aandacht te brengen bij particulieren, organiseerde Vlaco op zaterdag 28 oktober het pilootproject ‘ik draag compost op handen’. Op zeven verschillende recyclageparken in Vlaanderen kreeg je bij aankoop van een zak compost, een prachtig paar handschoenen mee met de opdruk ‘ik draag compost op handen’. Om de actie extra in de kijker te zetten, kregen alle parken voor de gelegenheid een make-over van vlaggetjes en spandoeken in thema en zelfs een levensgrote pancarte van de bodemprofessor. 

Om de campagne aan te kondigen werden er voorafgaand flyers op groeipapier verspreid. Mensen konden op die manier nog langer genieten van onze compostboodschap, door de woorden te laten ontkiemen tot een prachtig bloemenboeket.

Op  alle 7 parken stond er ook de hele dag een bodemprofessor paraat om het gebruik en de toepassingen van compost toe te lichten. Het weer was jammer genoeg niet van de partij, maar het enthousiasme en de positieve reacties moedigen alvast aan om dit project uit te breiden in het voorjaar!

Bekijk een paar sfeerfoto’s onderaan in de fotogalerij.