Open Bedrijvendag 2019: ook Vlaco-leden zetten dit weekend hun deuren open

Elke eerste zondag van oktober organiseert VOKA, Open Bedrijvendag. Het thema van dit jaar is ‘Duurzaam ondernemen’. Ook in 2019 nemen er enkele Vlaco-leden deel. 

  • Tussen 10u en 17u kan je bijvoorbeeld terecht bij IMOG op de site in Harelbeke (restafval en PMD-verwerking) en op de site in Moen, waar je de groencompostering kan bezoeken en alles kan verneemt over de productie van compost. 
  • Ook bij IOK Afvalbeheer kunnen geïnteresseerde bezoekers terecht. Het gloednieuwe Milieubedrijf Beerse-Oost wordt de logistieke draaischijf van de Noorderkempen voor het ophalen en overslaan van afval. Even verderop bij de verwerkingsinstallatie van IOK in Beerse kunnen bezoekers meer te weten komen over de verwerking van gft-afval tot compost en groen gas (via voorvergisting van het gft-afval). Ook een Vlaco-expert zal er aanwezig zijn. 
  • Tenslotte zet ook Viabuild zondag zijn deuren open! Het aannemersbedrijf in Puurs – Sint – Amands beschikt ook over een groencompostering, uitgebaad door De Bree Solutions NV.  

Meer informatie via: www.OpenBedrijvendag.be

Leden Vlaco Open Bedrijvendag