Vacature medewerker kwaliteitsopvolging (m/v)

Vlaco vzw, gevestigd in Mechelen, is in 1992 opgericht en is de spilorganisatie inzake de materialen-, nutriënten- en energiekringloop van organisch-biologisch afval.

Vlaco vzw is een ledenorganisatie, waarvan zowel de OVAM, alle Vlaamse afvalintercommunales als alle Vlaamse composteerders en vergisters deel uitmaken. Anderzijds zijn we ook een certificeringsinstelling en actief in het kader van kwaliteitsopvolging en –controle van de biologische verwerking van organisch‐biologisch afval. Voor deze activiteit kijken we uit naar de onmiddellijke indiensttreding van een (m/v): medewerker kwaliteitsopvolging.

Je staat, samen met het team, in voor kwaliteitscontrole en –certificering op composteringsen vergistingsbedrijven in Vlaanderen. Je takenpakket omvat staalname en controle op de bedrijven, contacten met de labo’s, beoordeling van analyseresultaten, het maken van rapporten en begeleiding van de bedrijven bij de implementatie van de kwaliteitsopvolging. Je wordt gesteund en begeleid door je team en de algemeen coördinator.

Je beschikt minstens over een bachelordiploma in een technisch wetenschappelijke richting (chemie, biotechniek, landbouw, milieu, …). Kennis over en/of ervaring met analyse van bodem, meststoffen of bodemverbeterende middelen zijn een pluspunt. Je hebt affiniteit met de sector, bent geïnteresseerd in milieutechnologie en integrale ketenbewaking. Je bent positief en pragmatisch ingesteld, werkt nauwgezet en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt een goede informaticakennis (Word, Excel, Access). Rijbewijs B is noodzakelijk.

Vlaco vzw biedt een gevarieerde job met veel uitdagingen en ruimte voor zelfontplooiing. Je maakt onderdeel uit van een dynamisch team, dat je leerparcours mee ondersteunt door de ruime kennis en ervaring die er aanwezig is. De handsonmentaliteit binnen Vlaco biedt tal van mogelijkheden om initiatief te nemen en je eigen job zelf mee vorm te geven. Deze job biedt de opportuniteit om een breed netwerk uit te bouwen en in contact te treden met diverse organisaties. Een contract van onbepaalde duur met een aangepast loon en een soepele werkregeling behoren tevens tot het aanbod.

Geïnteresseerd? Stuur jouw CV digitaal naar Kristel.vandenbroek@vlaco.be

r: Kristel.vandenbroek@vlaco.be