Kringloopweekend 2020 gaat jammer genoeg niet door

  Kringloopweekend 2019           

Activiteiten geannuleerd

Door de huidige coronamaatregelen lijkt het ons niet verantwoord om nu de mensen aan te sporen om tuinen, infostanden en demoplaatsen te gaan bezoeken. We hebben dan ook beslist om alle Kringloopweekendactiviteiten dit jaar te annuleren. We gebruiken deze coronatijden om onze creativiteit aan te wakkeren en werken voor het Kringloopweekend een volledige digitale campagne uit, waarin thuiscomposteren een belangrijke rol speelt. We lanceren op dat moment namelijk onze online thuiscomposteerwijzer!

Like dus onze facebookpagina en deel onze berichten via social media! Fysiek kunnen we de boodschap van het Kringloopweekend niet overbrengen maar samen kunnen we ze wel zo veel mogelijk digitaal verspreiden. Ook onze vrijwilligers roepen we op om mee te groeien in onze digitale aanpak.

Geen gratis inspiratiebox

Op 16 maart ontving je een mail om je gratis inspiratiebox aan te vragen. Aangezien de activiteiten wegvallen, verdelen we dit jaar ook geen inspiratieboxen. Ook het extra betalend materiaal zullen we niet leveren. Moest je toch materiaal nodig hebben, plaats dan je bestelling via onze webshop
 

Kringloopweekend2020 geannulleerd