Dé thuiscomposteer-experts tonen je op de Vlaco-stand op de Radio 2 Tuindag hoe je door thuiscomposteren centjes bespaart!

Neem dat maar lekker letterlijk ...
Thuiscomposteren levert je winst op! Na een éénmalige investering bij de aankoop van een compostvat, begin je te besparen op bijvoorbeeld: 
restafvalzakken, diftar bij gft-ophaling, ritten naar én/of de betaling in het recyclagepark, ...

Basisprincipes 
Het is uiteraard belangrijk dat je de basisprincipes in acht neemt, namelijk dat je varieert met voedselrijk en droog materiaal, dat je voldoende belucht en zo zorgt voor een goede balans tussen zuurstof en vocht en dat je rekening houdt met wat wel en niet thuis te composteren is … . Als je de basisprincipes volgt, heb je na 9 maanden een kwaliteitsvolle bodemverbeteraar. Deze kan je integraal inzetten in je tuin. Heb je nog meer kwaliteitscompost nodig, koop dan duurzame Vlaco-compost op een verkooppunt in jouw buurt.

Financiële winst na 1 jaar …

Op 1 jaar tijd kan je met thuiscomposteren wel 40 euro besparen!

 

Dé thuiscomposteer-experts aanwezig op de Vlaco-stand in Bokrijk!

De aanwezige Vlaco-experts weten álles over thuiscomposteren. Heb je vragen? Aarzel dan zeker niet om hen het vuur aan de schenen te leggen. De Radio 2 Tuindag vormt dé uitgelezen kans om nog meer thuiscomposteertips te scoren en zo (verder) bij te dragen aan duurzaamheid.

 

thuiscomposteren bespaart centjes

Bezoek de Vlaco-stand tijdens de Radio-2-tuindag in Bokrijk op 1 mei. Vlaco gaat actief aan de slag met de kringloopthema’s en dat betekent winst voor de portemonnee, biodiversiteit en klimaat. Kom zelf berekenen hoeveel jij je voetafdruk kan verkleinen. En kom proeven van de lekkernijen uit het Restjeskookboek.

*** Op de Radio 2 Tuindag in Bokrijk geeft Vlaco het startschot voor Het Kringloopweekend 2019! Dit jaar zijn er demonstraties  in maar liefst 100 Vlaamse gemeenten en dit vanaf eind mei – met focusweekend op 8 & 9 juni – tot eind juni, rond het thema “Op de Kringloop kan je rekenen!’