Compostactie op Recyclageparken 2019

Compostactie op Recyclageparken

Nog te weinig Vlamingen weten dat je op veel recyclageparken duurzame Vlaco-compost kan kopen. Dat moét anders :-). Want compost is een gouden product, waaraan niet alleen de bodem en alles wat daarop groeit, ‘profijt’ beleeft, ook het klimaat viert mee. Door duurzame Vlaco-compost te gebruiken, realiseer je immers een opmerkelijke voetafdrukvermindering. 

→ Om de beschikbaarheid van Vlaco-compost op het recyclagepark in de buurt meer in de verf te zetten, nemen 140 Vlaamse recyclageparken deel aan de voorjaarsactie.

Gratis tuinhandschoenen bij aankoop Vlaco-compostBij aankoop van duurzame compost op het recyclagepark, krijg je tijdens de actieperiode gratis tuinhandschoenen”.

De actie geldt voor compost in zakken én compost in bulk (afhankelijk van het aanbod op de deelnemende site). Check op voorhand in welke vorm Vlaco-compost op het recyclagepark in jouw buurt wordt aangeboden.  

Krijg gratis tuinhandschoenen bij aankoop Vlaco-compostIn het linkermenu en hieronder kan je de intercommunales en gemeenten vinden welke deelnemen in jouw provincie!

Acties in Antwerpen
Acties in Limburg
Acties in Oost-Vlaanderen
Acties in Vlaams-Brabant
Acties in West-Vlaanderen

Handschoenen_actie op reyclageparkenWaarvoor Vlaco-compost gebruiken?