Restjes verwerken in gerechten

Restjes verwerken met Vlaco

"Smaakvol, simpel én altijd verrassend!"

Zo kan je Vlaco’s gerechten met restjes best omschrijven. Restjes opgebruiken is immers geen alleenrecht voor keukenpieten en –prinsessen. We pakken toch met z’n allen die voedselberg aan?!

Een oude snee brood wentelt zich nog graag in de pan of zwelt van trots in een ouderwetse broodpudding. De broccolistronk ruilt de composthoop maar wat graag voor een warme mixbeurt in de soep.

Ontdek onze workshops rond voedselverlies beperken

Hou de communicaties van je intercommunale, gemeente en/of vereninging in de gaten. De vliegende Vlaco-lesgevers geven overal in Vlaanderen praktische workshops over voedselverlies vermijden. >> Ontdek hier wat we allemaal in petto hebben.

Vlaco's restjesreceptjes

>> Wist je dat Vlaco een eigen Restjeskookboek heeft uitgebracht? Lees er hier alles over. 

>> Alvast benieuwd naar enkele voorproevertjes? Probeer alvast deze Vlaco-restjesreceptjes uit. 

 

Meer weten over voedselverlies vermijden? 

Ontdek hier wat Vlaco allemaal doet rond voedselverlies vermijden